Hieronder staan de konijnen die hier als knuffelkonijntjes leven. 

Dit is Basto de Foret. 


Hij is een nhd rexdrager. Toen hij bij mij kwam wonen sproeide hij dwangmatig en wij hebben dus ook echt ons best moeten doen om met trucjes hem op te laten houden. Nu sproeit hij niet meer en is een stuk rustiger in zen gedrag geworden. Ik heb zelf twee nestjes met hem gefokt in 8 a 10 maanden. Hij leeft strakjes met 2 dochters in onze tuin in een ren van 2.00 m bij 1.20 m en een ruim twee verdiepingen hok.

Op dit moment woont hij nog alleen omdat de castratie kort geleden is. 


Basto blijft hier voor altijd wonen. 

Dit is Rambo, 


Hij is gefokt door iemand ander maar zijn moeder is hier zwanger in opvang gekomen. Hij was de kleinste uit het nest en wij hebben hem met de hand moeten voeden omdat hij niet wilde eten. Hij heeft vanaf het begin al veel last van oogjes gehad en zijn vacht is net touw. Als kiddie was hij super lief naar iedereen en hebben wij hem aan de dochter van een vriendin gegeven. Die was helemaal verliefd op hem en heeft hem flink verwend. Na een tijdje bleek al snel dat alle jongen van die moeder gedrag problemen hebben. Bijten aanvallen en drammen om aandacht. Dit bleek ook bij hem het geval. Hij heeft bij die meid andere kinderen gebeten en blijkt een echte pitbull te zijn. We hebben besloten hem op te halen daar en te kijken of het hier beter zou gaan. Het gaat iets beter omdat hij bij ons minder vrijheden krijgt. We hebben daarom ook besloten hem te houden en hem een warm huisje te schenken. 

Deze dame heet Zelda, 


Zelda is bij Marco en zijn ram gaan wonen. Na een jaar begon Zelda erg veel last te krijgen van haar hormonen en was niet meer aardig tegen de ram. Marco en ik hebben overlegd en we hadden besloten haar terug bij mij te laten komen wonen. Ze is superlief en knuffelig en kan wel bij een ram maar dan eentje die "haar op de tanden heeft". Ze mag naar een knuffelhuisje maar net als Comtessa mag er met haar absoluut niet gefokt worden. 


Romeo oh Romeo waar zijt gij.. 


Deze coole man is een jaar geleden bij mij komen wonen voor de fok. Ik heb hem ingezet voor twee nesten en nu mag hij met pensioen. We gaan nog wel even met hem langs de dierenarts voor een halve geslachtsverandering. Hij mag dan lekker in een hok met ren eraan en natuurlijk vrouwelijk gezelschap zijn dagen slijten. Hij is bloedmooi en heel elegant, een echte Romeo dus.